in

Man rijdt Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 vast in dik pak sneeuw

De Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 is een krankzinnige off-roader die onoverwinnelijk lijkt in ieder terrein. Toch kwam ene Greg B vast te zitten met zijn speeltje en moest er een pistenbully aan te pas komen om de Mercedes-Benz los te trekken.

Greg was met zijn zeswielaangedreven truck aan het spelen in een dik pak sneeuw in Cortina d’Ampezzo, Italië. In een van zijn video’s zien we dat Greg relatief voorzichtig reed en dat de G63 AMG 6×6 weinig moeite leek te hebben met de sneeuw die op sommige plekken ruim een meter hoog was.

Maar het nadeel van zoveel sneeuw is dat je niet kunt zien wat eronder zit, waardoor je zomaar in greppel kunt rijden waar je niet meer uitkomt. In de andere video zien we hoe een pistenbully werd ingeschakeld om de G63 6×6 uit zijn benarde positie te trekken, maar zelfs het rupsvoertuig had hier grote moeite mee.

De bevrijding staat niet op video maar uiteindelijk postte Greg; “Back out in the wild! The #GreenPanzer learning how to work around the snow in #Cortina.

Via: Carscoops

Video: Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 vast in sneeuw

A post shared by Greg B. ⚫️? (@gregb.23) on

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

WRC-teams bereiden zich voor op Rally Monte-Carlo

WRC-teams bereiden zich voor op Rally Monte-Carlo

Deze Lamborghini Huracan is bedekt met 1.3 miljoen Swarovski’s