in

Martin Brundle deelt zijn visie op de gevaren van Eau Rouge – Raidillon

Na de fatale crash van Dilano van ’t Hoff op Spa-Francorchamps ontstond er wederom een discussie over Eau Rouge – Raidillon. Moet de bocht der bochten aangepast worden, of moeten we accepteren, hoe verschrikkelijk ook, dat fatale ongelukken bij motorsport horen.

Hoewel het ongeluk van Dilano niet plaatsvond in Eau Rouge – Raidillon, maar op het Kemmel Straight wat volgt, is de bocht natuurlijk wel beroemd en berucht. We hebben talloze zware crashes gezien, maar ook schitterende inhaalacties en adembenemende beelden van auto’s op de limiet in deze bochtencombinatie.

Martin Brundle van Sky Sports gaf tijdens het Grand Prix-weekend op Spa-Francorchamps zijn visie op het vraagstuk. Als oud-coureur is zijn antwoord wellicht voorspelbaar, maar het is waarschijnlijk een gevoel dat bij de meeste mensen overheerst. Wat vinden jullie?

Video: Martin Brundle deelt visie op de gevaren van Eau Rouge Raidillon

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Een kijkje in de machine shop van Red Bull Racing

Een kijkje in de machine shop van Red Bull Racing

Skyline R34 GT-R Paint Job

Deze Nissan Skyline R34 GT-R heeft een 40K paint job