in

Martin Brundle’s Supercars

Grote kans dat je de DVD Martin Brundle’s Supercars al eens gezien hebt, maar mocht dat nou niet het geval zijn of wil je hem gewoon nog eens bekijken dan vind je de complete DVD hieronder.

Martin Brundle reed 12 jaar Formule 1 maar had de pech dat hij nooit achter het stuur van een top auto zat. Natuurlijk was er in 1992 de Benetton B192 waarmee hij iedere race in top 5 wist te finishen, maar aan het einde van het jaar werd hij vervangen door Riccardo Patrese waardoor hij de echte top van Benetton net miste.

Eind 1996 stopte hij als Formule 1 coureur en in 1997 ging hij meteen aan de slag als commentator, naast Murray Walker. Brundle groeide al snel uit tot een zeer gewaardeerde en getalenteerde commentator. Hij weet als geen ander de spanning en sensatie goed over te brengen op het publiek en werkte voor ITV, BBC en nu Sky Sports.

Dat commentaar geven hem goed afging ontdekte Martin Brundle al snel en in 2003 kwam hij met deze DVD op de proppen. Een uur lang zien we hem de beste supercars testen van dat moment, de Ferrari F40, Lamborghini Diablo GT, Lamborghini Murciélago, TVR T440R, Pagani Zonda C12 S, Koenigsegg CC8S, Jaguar XJ220, Enzo Ferrari, Bugatti EB110 en de McLaren F1. Ook al is de DVD tien jaar oud, het is nog steeds een geweldige DVD. Bekijk ook zeker de andere video’s van Martin Brundle hier op Autostrada.TV

Video – Martin Brundle’s Supercars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hillclimb - Formula 3000 Compilatie

Hillclimb – Formula 3000 Compilatie

Crazy Toyota Starlet is een 7 second car

Deze Toyota Starlet is een 7 second car