in

Max en Daniel op een bank in Monaco

Daniel en Max zijn terug ‘On the Sofa’ voor een Monaco Grand Prix Special! De Red Bull Racing-coureurs kijken terug op de start van het seizoen en beantwoorden een aantal vragen die je altijd al wilde weten, maar nooit door journalisten gesteld zouden worden.

Ondanks dat Max en Daniel in Bakoe een verbeten duel uitvochten, eindigend in een flinke crash, is de onderlinge relatie tussen beide coureurs nog steeds uitstekend. Verstappen verklaarde eerder in interviews dat hij zowel op als naast de baan een goede band heeft met Ricciardo. “We respecteren elkaar echt en om eerlijk te zijn heb ik nooit eerder zoiets meegemaakt in mijn racecarrière, om zo’n goede teamgenoot te hebben waar je zo’n lol mee kunt hebben.

Dat je lol kunt hebben met Daniel Ricciardo staat buiten kijf, maar daar moet je als teamgenoot wel voor open staan. Mocht Ricciardo volgend jaar naar Ferrari gaan zie ik hem niet zo snel grappend met Vettel op een bank zitten. Ook al is Vettel stiekem best grappig.

Video: Max en Daniel op een bank in Monaco

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ferrari-Enzo-Crash-Richard-Losee

Deze Twin Turbo Ferrari Enzo haalde ooit 383 km/h

Kris Meeke Crashes

De crashes waardoor Kris Meeke ontslagen werd