in

Max en Daniel bij Sky Sports na GP van Japan

Red Bull Racing had een goed Grand Prix-weekend in Japan, met een tweede positie voor Max Verstappen en een derde positie voor Daniel Ricciardo stonden beide coureurs wederom op het podium. De teamgenoten verschenen na afloop van de race voor de camera van Sky Sports en namen gezamenlijk hun race door.

Ricciardo reed ene vrij eenzame race nadat hij had afgerekend met Esteban Ocon. Alleen het moment met Lance Stroll, die aan het begin van de Esses eraf schoot en bijna op de lijn van Ricciardo kwam, zorgde nog voor wat spanning.

Verstappen zat heel de race binnen vijf seconden van winnaar Lewis Hamilton, die zich daardoor geen fout kon veroorloven. Heel even leek het erop dat Max nog een aanval kon plaatsen in de slotfase, maar achterblijvers gooiden roet in het eten en Verstappen verloor de aansluiting met Hamilton. Logischerwijs was de Nederlander erg tevreden na afloop, voornamelijk met de progressie van de RB13.