in

Max Verstappen blikt terug op dramatische kwalificatie in Singapore

Na tien zeges op rij met zes bijbehorende pole positions, heeft Max Verstappen een zeer moeilijk weekend in Singapore. De vrije trainingen verliepen al niet zoals gewenst, maar de kwalificatie verliep nog slechter. De wereldkampioen kwam niet verder dan een elfde tijd en ging dus niet door naar Q3.

Verstappen wist nog nooit een pole position of een overwinning te behalen op het Marina Bay Street Circuit en ook in 2023 lijkt een overwinning onwaarschijnlijk. Max wordt namelijk ook nog onderzocht wegens drie incidenten, het ophouden van coureurs in de pitstraat, het ophouden van Tsunoda en het ophouden van Williams-coureur Logan Sargeant. Krijgt Verstappen voor alle incidenten een straf, dan kan hij weleens teruggezet worden naar de laatste startplek voor de race in Singapore.

Bij Sky Sports blikte de Red Bull Racing-coureur terug op zijn slechtse kwalificatie in 2023, inmiddels wat gekalmeerd na zijn uitbarsting in de cockpit.

Video: Verstappen blikt terug op dramatische kwalificatie in Singapore

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Lance Stroll schrijft Aston Martin compleet af in Singapore

Lance Stroll schrijft Aston Martin compleet af in Singapore

Sebastian Vettel bespreekt leven na F1 met Martin Brundle

Sebastian Vettel bespreekt leven na F1 met Martin Brundle