in

Max Verstappen is boos op Ferrari-coureurs

Max Verstappen was na afloop van de Belgische Grand Prix logischerwijs ‘not amused’ met de Ferrari-coureurs. “Als Vettel niet had ingestuurd en gewoon een meter meer ruimte had gelaten, dan hadden we het allemaal gehaald. Je ziet duidelijk op de video dat Vettel tegen Raikkonen aanrijdt. En daardoor stuitert Kimi’s auto tegen die van mij.

Door deze aanrijding verloor Max een deel van zijn voorvleugel waardoor hij direct al veel posities verloor en de pitbox moest opzoeken. “Daarnaast was mijn vloer ook vernield, dus vanaf dat moment was mijn race eigenlijk afgelopen. In langzame bochten heb je daar veel nadeel van.” Weg kansen op podium en zelfs de top 10 bleek uiteindelijk niet haalbaar met de beschadigde Red Bull RB12.

In de diverse interviews die Max gaf na afloop van de race nam hij geen blad voor zijn mond. “Zij verzieken mijn race in bocht 1, dan ga ik ze echt niet gewoon voorbij laten, dan rij ik ze nog liever van de baan af!”  Luister hieronder wat hij nog meer te zeggen had tegen Ziggo Sport, Formula 1 en Sky Sports.

Video: Max Verstappen is boos op Ferrari-coureurs

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Reactie Max Verstappen na uitstekende kwalificatie

Reactie Max Verstappen na uitstekende kwalificatie

Analyse van duels tussen Raikkonen en Verstappen

Analyse van duels tussen Raikkonen en Verstappen