in

Max Verstappen neemt het op voor Lewis Hamilton

Na afloop van de kwalificatie, waarin Mercedes de eerste startrij claimde met Bottas en Russell, vroeg een journalist tijdens de persconferentie of Mercedes nog wel een echte superster als Lewis Hamilton nodig heeft. Aangezien Russell niet veel langzamer was dan polesitter Bottas.

Does Mercedes need a big buck superstar like Lewis to lock out the front of the grid and win races 1-2…?” Max Verstappen werd gevraagd zijn mening te geven en de Nederlander nam het op voor de zevenvoudig wereldkampioen.

Omdat Hamilton besmet is met het coronavirus, neemt George Russell plaats in de Mercedes voor in ieder geval de Grand Prix van Sakhir. Munitie voor criticasters en de vele haters van Hamilton, die niets liever zien dan dat Russell de race wint. Want dat zou betekenen dat iedereen in de Mercedes kan winnen en Hamilton dus niet zo goed is. Volgens Verstappen ligt het echter iets genuanceerder.

Video: Max Verstappen neemt het op voor Lewis Hamilton

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toyota Tacoma Crash

Toyota Tacoma vol van achteren geramd

George Russell helemaal kapot van pech in GP Sakhir