in

Max Verstappen pest vader Jos ook op Spa-Francorchamps

Dit weekend gaf Max Verstappen enkele demonstraties op Spa-Francorchamps tijdens het Renault World Series evenement. De jonge Limburger reed in een oude Red Bull met 2.4-liter V8-motor en liet zijn handtekening op het Belgische asfalt achter in de vorm van donuts en burnouts.

Het geluid wat door vele fans zo gemist wordt schalde dit weekend dus weer eens door de Belgische Ardennen. Max vond het supermooi om te doen en zei: “Ik heb bij het wegrijden opa Frans geloof ik een beetje doof gemaakt. Hij was z’n oordoppen vergeten.”

Naast de demonstratie met de Red Bull F1 gaf Max een aantal taxiritjes met de Renault R.S. 01. Ook vader Jos mocht met zijn zoon mee over de Belgische omloop en na de hilarische video in Monaco werd er voor de zekerheid ook nu maar een actioncam gemonteerd. Jos is echt wel wat gewend na zijn carrière in de Formule 1, A1GP en Le Mans Series, maar op de passagiersstoel zitten is niets voor hem.

Vader en zoon hebben een bijzondere band, samen hebben zij hard gewerkt om te komen waar ze nu zijn en Max is niet bang om zijn vader op de kast te jagen door ongenadig hard over het circuit te boenderen. Die focus in zijn ogen zegt alles, deze jongen is geboren om te racen!

Video: Max Verstappen pest Jos op Spa

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter
 1. Hahaha…!!
  Ja,als je zelf het stuur niet in handen hebt is het met samengeknepen billen op de bijrijdersstoel zitten..!

  Papa Jos vindt het op sommige bochten echt niet fijn…en dat bewijst maar weer eens dat maxie Max bloedsnel is..(en dan zegt ie op het einde in de pits dat hij niet zo hard ging als de voorgaande ronde…Haha…!!

  Dit filmpje zal wel weer viral gaan..
  Thanx Autostrada for sharing..!!

  Ciao..!

Reageer op deze video

Formule 1 2015 - Monaco Grand Prix Highlights

Formule 1 2015 – Monaco Grand Prix Highlights

Nee, een MINI met straalmotor stuurt niet goed

Nee, een MINI met straalmotor stuurt niet goed