in

Max Verstappen reageert op uitvalbeurt in Baku

Max Verstappen was onderweg naar weer een overwinning in 2021, maar vijf ronden voor de finish klapte de linker achterband uit elkaar. Geen zege in Baku voor de Nederlander, maar wonder boven wonder gaat de 23-jarige Red Bull-coureur nog steeds aan de leiding in het klassement doordat Hamilton de herstart verneukte.

Hieronder zien we het interview dat Max Verstappen gaf aan F1TV na zijn uitvalbeurt in Baku. De Nederlander baalt als een stekker en volgens hem zal ‘Pirelli wel weer zeggen dat het debris is‘. Gelukkig ziet Verstappen ook positieve dingen, zijn RB16B was namelijk ijzersterk en dat biedt perspectief voor de komende Grand Prix.

Zowel de bandensets van Stroll als Verstappen worden teruggevlogen naar Milaan voor uitgebreide controles door Pirelli. Beide klapbanden worden vooralsnog gewijd aan slijtage, aldus de Italiaanse bandenfabrikant..

Video: Max Verstappen reageert op uitvalbeurt in Baku

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hevige regenval en dichte mist leggen 24H Nürburgring stil

Christian Horner over winst en verlies in Baku

Christian Horner over winst en verlies in Baku