in

Max Verstappen’s Pole Lap op Circuit Zandvoort

Bij de terugkeer van Circuit Zandvoort op de Formule 1-kalender deed Max Verstappen wat van hem verwacht werd. De Nederlander reed zijn Red Bull onder toezien van 75.000 uitzinnige toeschouwers naar pole position voor de Dutch Grand Prix.

Met een tijd van 1.08,885 was Verstappen slechts 0,038 sneller dan zijn grote titelrivaal Lewis Hamilton in de Mercedes. Dat verschil had groter moeten zijn, ware het niet dat de DRS niet werkte bij het uitkomen van de Arie Luyendyk-bocht. Desondanks reed Verstappen naar de zesde pole in de afgelopen zeven races en de tiende uit zijn carrière.

De Pole Lap van de Nederlander kun je helaas niet hieronder bekijken, omdat F1 niet toestaat dat deze video buiten YouTube wordt bekeken. Even doorklikken dus om het allersnelste rondje ooit te bekijken op het vernieuwde circuit van Zandvoort.

Video: Max Verstappen’s Pole Lap op Circuit Zandvoort

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tesla Model Y ramt een gebouw op hoge snelheid

Tesla Model Y ramt op hoge snelheid een gebouw

Horner en Ricciardo feliciteren Russell met zijn 'deal'

Horner en Ricciardo feliciteren Russell met zijn ‘deal’