in

May en Hammond bespreken crash in ‘A Scandi Flick’

Zoals je misschien hebt gezien heeft James May een behoorlijk ernstig ongeluk gehad tijdens de opnames van de nieuwste special van ‘The Grand Tour’, ‘A Scandi Flick. In deze video bespreken hij en co-host Richard Hammond het ongeval in detail.

May zegt dat hij vrij snel besefte dat hij nooit op tijd kon afremmmen. Hij beweert echter dat de crash een teken is van zijn superioriteit als testrijder. “The point about a rally car, in use, on a rally, is that they get crashed all the time. And they’re out in the field, so it’s bush mechanics, and they’re beaten back into shape with rubber mallets and crowbars, and then they continue. And I proved that the EVO can sustain that sort of punishment and continue.

Door de crash ontbreekt de rechterdeur, een aanzienlijke deel van de voorbumper en de ducttape suggereert dat de wielkast en side skirt er ook af zouden kunnen vallen. Hoewel de Mitsubishi Lancer EVO VIII nog steeds rijdt, geeft James toe dat het rallymonster in principe is afgeschreven.

Naast de crash van May bespreekt het duo ook Hammonds liefde voor de Subaru WRX STI waar hij in reed en andere feitjes van de special.

Video: May en Hammond bespreken crash in ‘A Scandi Flick’

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

May en Hammond bespreken crash in ‘A Scandi Flick’

Reageer op deze video