in

Mazzanti Evantra Promovideo

De lancering van een nieuwe supercar die het tegen de gevestigde merken opneemt is bijna een onmogelijke taak. Als we heel eerlijk zijn, de enige echt succesvolle supercarfabrikanten van de afgelopen tien jaar zijn Pagani en Koenigsegg. De meeste nieuwe merken verdwijnen stilletjes binnen een aantal maanden.

Mazzanti Automobili heeft zojuist de officiële promo van de Evantra supercar gelanceerd. In de 2.5 minuut lange video wordt kort ingegaan op de geschiedenis van het merk met CEO en oprichter, Luca Mazzanti. De Evantra wordt aangedreven door een V8 met een cilinderinhoud van 7.0-liter en produceert 701 pk en 848 Nm koppel. De atmosferische motor stuwt de Mazzanti Evantra van nul naar 100 km/h in slechts 3,2 seconden. Het totale gewicht is slechts 1.300 kg en de auto is uitgerust met een traditionele H-versnellingsbak of een sequentiële versnellingsbak.

Het remsysteem komt van Brembo, voor 380mm schijven achter en 360mm schijven, carbon-keramische remmen zijn optioneel.

Video: Mazzanti Evantra Promovideo

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 op Zandvoort - 1955

Formule 1 op Zandvoort – 1955

Top Gear Season 21 Episode 4

Top Gear Season 21 Episode 4