in

McLaren 570S vs Porsche 911 Turbo S vs Audi R8 vs Nissan GT-R

Vroeger won de Nissan GT-R iedere supercar dragrace waaraan hij deelnam, kijk maar naar de uitslagen van World’s Greatest Dragrace 2011 en 2013. De concurrentie heeft de afgelopen jaren echter niet stilgezeten en dus is Godzilla inmiddels misschien wel voorbij voorbijgestreefd.

In deze dragrace over 400 meter zien we de Nissan GT-R naast een McLaren 570S, een Porsche 911 Turbo S en een Audi R8 V10 Plus. Al deze supercars hebben rond de 600 pk en vierwielaandrijving, met uitzondering van de McLaren want die is achterwielaangedreven. Is de nieuwe Nissan GT-R nog steeds de koning van de dragstrip?

Wat de uitslag ook is, bedenk wel dat de GT-R slechts de helft kost van wat zijn concurrenten per stuk kosten. Hij is misschien iets minder exotisch, maar meer vermogen voor dat geld kun je bijna niet krijgen.

Video: McLaren 570S vs 911 Turbo S vs Audi R8 vs Nissan GT-R

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

max-wrist-haalt-supercars-op-zijn-achterwiel-in

MaxPass; op het achterwiel langs supercars blazen

renault-megane-rs-demonstreert-fwd-drift-op-de-ring

Renault Megane RS demonstreert FWD Drift op de Ring