in

McLaren 600LT spint met 167 km/h over oliespoor

Deze video werd opgenomen achter het stuur van een McLaren 600LT op Thunderhill Raceway in Noord-Californië. Degene achter het stuur was een race-instructeur, aanwezig om wat cliënten te coachen in hun McLaren’s. Omdat men benieuwd was waar de 600LT toe in staat was ging de instructeur een rondje voluit.

Na een opwarmronde ging het gaspedaal vol naar beneden, totdat er een nare verrassing stond te wachten. Een gemodificeerde Honda S2000 had zijn motor opgeblazen waardoor er lag olie in de derde bocht, die deels blind is. Dus toen de McLaren 600LT daar aankwam, gleed hij weg op het oliespoor van de Honda.

Kort daarvoor was er ook een BMW Z4 gespind over het oliespoor, en dus moest de bestuurder twee auto’s ontwijken. Met al het geluk van de wereld schoof de 600LT tussen de twee auto’s door en bleef de schade beperkt tot een dikke laag modder. Een veel betere afloop dan deze 600LT-bestuurder had op Spa-Francorchamps.

Via: Carbuzz

Video: McLaren 600LT spint met 167 km/h over oliespoor

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ford F650

Doug DeMuro neemt een Ford F-650 onder de loep

De niet zo geheime garage van Porsche

De (niet zo) geheime garage van Porsche staat vol museumstukken