in

McLaren 765LT Spider: Road & Track Review

De McLaren 765LT is een van de snelste supercars van dit moment en sinds afgelopen zomer kun je ook met het dakje open rijden, in de 765LT Spider. Henry Catchpole onderzoekt in deze video of de 765LT Spider nóg indrukwekkender is dan zijn gesloten broer.

Net als bij de coupé het geval is, beschikt de 765LT Spider over een 4,0-liter twin turbo V8 die 765 pk en 800 Nm koppel produceert. Ondanks het inklapbare dak is de McLaren slechts 49 kilo zwaarder dan de gesloten variant. Dit is te danken aan lichter glas, een nieuw titanium uitlaatsysteem en een carbon fiber dakconstructie.

De sprint naar 100 km/h neemt slechts 2,8 seconden in beslag en een kleine 4,5 seconden later knal je al door de 200 km/h-barrière. De topsnelheid bedraagt 330 km/h, al weten we niet of dit ook met het dak open mogelijk is.

Deze rijtest vond plaats in het noorden van Spanje, inclusief een bezoekje aan het Navarra Circuit. Kortom een prachtige video om alles te weten te komen over de McLaren 765LT Spider.

Video: McLaren 765LT Spider: Road & Track Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Garagevloeren-van-BoFloor-Kliktegels

Pvc kliktegels; de ideale garagevloer

BMW M3 vs Alfa Giulia GTAm

BMW M3 Competition vs Alfa Giulia GTAm