in

McLaren MP4-12C Spider vs Snowboarder Chanelle Sladics

De McLaren MP4-12C Spider is sinds kort leverbaar in de Noord-Amerikaanse markt, om dit heugelijk feit te vieren werd een korte video gemaakt met in de hoofdrol natuurlijk de McLaren MP4-12C Spider én professioneel snowboarder Chanelle Sladics. De locatie is de Loveland Pass, met 3.655 m boven de zeespiegel de hoogste berg die open blijft tijdens de wintermaanden.

Achter het stuur van de McLaren Mp4-12C Spider zit Nieuw-Zeelander Rhys Millen, Pikes Peak International Hill Climb recordhouder en Formula Drift kampioen. Zijn concurrent nam 8 keer deel aan de winter X-Games op haar snowboard waarbij zij één bronze medaille wist te winnen.
Als een echte heer zit Rhys Millen de snowboarder bovenaan de piste af om vervolgens zo snel mogelijk naar beneden te racen om Chanelle weer op te pikken. Met een 3.8-liter V8-motor gevoed door twee turbo’s moet dat zeker lukken!

Video: McLaren MP4-12C Spider vs Chanelle Sladics

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Pit Stop Training met Hamilton & Rosberg

Pit Stop Training met Hamilton & Rosberg

12 uur van Sebring in de ogen van Porsche

12 uur van Sebring in de ogen van Porsche