in

Meer actie van de Lexus LFA V8 driftauto

Yoichi Imamura heeft de afgelopen weken veel getest om zijn Lexus LFA gereed te krijgen voor de D1GP seizoensopener. Na de shakedown op een parkeerplaats zien we de NASCAR V8 uitgeruste LFA nu in actie op het circuit.

Deze Lexus LFA driftauto maakt gebruik van een TRD NASCAR V8 krachtbron gekoppeld aan een ‘dog box’ en heeft naar verluid bijna 1000 pk op de achterwielen. Echter liefhebbers zullen de V10-motor missen en beweren dat het is ronduit heiligschennis is om een €500.000 kostende Japanse supercar te gebruiken voor drifting.

Echter, volgens Carscoops had deze Lexus LFA flinke waterschade en was hij total loss verklaard, rijp voor de sloop. De supercar heeft dus eigenlijk een tweede leven gekregen dankzij Yoichi Imamura, die er misschien wel de bijzonderste driftauto ter wereld van maakte.

Video: Lexus LFA V8 driftauto

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2015 - Scott Dixon wint in Long Beach

IndyCar 2015 – Scott Dixon wint in Long Beach

Schaamteloze kopieën op de Shanghai Motor Show

Schaamteloze kopieën op de Shanghai Motor Show