in

Meet Riga Baby!

Mocht je nog een leuke stedentrip willen doen met wat vrienden, dan hebben wij een goede suggestie voor je; Riga! Twijfel je of de hoofdstad van Letland wel iets voor jou en je vrienden is? Bekijk dan onderstaande video en we garanderen dat de keuze snel is gemaakt.

Riga is de hoofdstad van Letland en met ongeveer 640.000 inwoners de grootste stad van het land en van de Baltische staten. Driften is zeer populair in Letland, zoals we eerder al lieten zien middels deze en deze video, en ieder jaar wordt er de Drift King of Riga gehouden. Dit is een van de grootste driftevenementen van Europa en voordat de competitie van start gaat rijden de drifters in een parade door de stad om hun bolides te showen aan het publiek.

Robyworks heeft een fijne aftermovie gemaakt van dit evenement genaamd; Meet Riga Baby. Dat ziet er best vermakelijk uit!

Video: Meet Riga Baby!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe-LaFerrari-FXX-K-blaast-over-Monza

Nieuwe LaFerrari FXX K Evoluzione blaast over Monza

Fransman zit op een Trike die 0-100 kmh in 0.55 seconden doet

Fransman zit op een Trike die 0-100 km/h in 0.55 seconden doet