in

Mercedes-AMG GT R Black Series gespot met een hoop sensoren

We hebben de nieuwe Mercedes-AMG GT R Black Series al eerder aan het werk gezien op de Nordschleife. In deze video zien dat er nog druk getest wordt met de krachtpatser uit Affalterbach, dit exemplaar is zelfs voorzien van een reeks sensoren.

De prototypes in deze video doen manoeuvres die erop wijzen dat AMG werkt aan de afstelling van de dempers. De sensoren zijn dan ook op de wielen gericht en op het rechte stuk van Döttinger Höhe zien we de GT R Black Series heen en weer slingeren.

We zien overigens verschillende uitvoeringen in deze video van Automotive Mike. We zien twee verschillende soorten achtervleugels, twee verschillende soorten motorkappen en verschillende configuraties rond de wielkasten van de voorwielen.

De Black Series maakt gebruik van een herziene versie van AMG’s twin-turbo 4,0-liter V8 die naar verluidt meer dan 700 pk produceert.

Video: AMG GT R Black Series gespot met een hoop sensoren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Joey Logano maakt 360 graden spin met zijn Nascar

Joey Logano maakt 360 graden spin met zijn Nascar

V6 MX-5 vs Supercharged MX-5

V6 MX-5 vs Supercharged MX-5