in

Mevrouw schrikt van McLaren F1 GTR Longtail

Het is ongelooflijk dat deze McLaren F1 GTR Longtail op kenteken staat, maar zoals jullie wellicht wel weten kun je in Engeland op bijna alles een kentekenplaat plakken.

McLaren bouwde 106 exemplaren van de inmiddels legendarische F1, 28 daarvan werden ontwikkeld voor het racen. Tien daarvan werden gebouwd als Longtail, en dit is een van hen. Sterker nog, dit is de allereerste F1 GTR Longtail en het is een absolute beest.

Dit beest werd gespot op de parkeerplaats van een kroeg in Chertsey, niet echt een plek waar je zo’n auto verwacht. Terwijl de bestuurder de motor laat warmdraaien komt er een oudere mevrouw aanlopen, net op dat moment jaagt de bestuurder de 6.0-liter V12 hoog in de toeren 🙂

Daar zouden wij ook van zijn geschrokken waarschijnlijk, om vervolgens met veel bewondering te gaan staan kijken en luisteren.

Video: Mevrouw schrikt van McLaren F1 GTR Longtail

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De geheime garage van Toyota Motorsport

De geheime garage van Toyota Motorsport

Deze Lexus LFA heeft een NASCAR V8

Deze Lexus LFA heeft een NASCAR V8