in

Michael Schumacher – The Making Of A Legend

Hoe klom Michael Schumacher op van een talentvolle coureur in de kart tot zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1? Een nieuwe documentaire gemaakt door F1 vertelt het verhaal van de opkomst van de Duitser tot aan de absolute top.

In “Michael Schumacher – The Making Of A Legend” vertellen vrienden, rivalen en voormalig collega’s hoe Schumacher in hun ogen uitgroeide tot de meest succesvolle F1-coureur aller tijden. Van sportscar racing met Mercedes, zijn veelgeroemde Formule 1-debuut met Jordan in 1991, zijn veelbesproken overstap naar Benetton en de succesvolle jaren bij Ferrari, het komt allemaal aan bod in deze documentaire.

Het feit dat F1, sinds Liberty Media de sport heeft overgenomen, eindelijk gebruik maakt van het enorme archief aan beeldmateriaal is iets om te koesteren. Dit is dan ook een must voor iedere F1-fan, ook al was je geen liefhebber van Schumacher.

De documentaire staat hieronder maar helaas is extern afspelen niet mogelijk, even doorklikken naar YouTube dus!

Video: Michael Schumacher – The Making Of A Legend

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW Z4 GT3 Hillclimb

Luister naar de geweldige symfonie van een BMW Z4 GT3 in de Alpen

Kun je 640 km uit één tank halen met de Mazda RX-8.

Kun je 640 km uit één tank halen met de Mazda RX-8?