in

Minivan met 550 pk is leuk voor de kids en voor mama!

Shauna Duggins is geen gewone huisvrouw, deze dame heeft namelijk aan een lange lijst met films gewerkt als stuntvrouw. Zo was ze de ‘stunt double’ van Cameron Diaz in Charlie’s Angels, heeft ze onder andere gewerkt aan Kill Bill, Italian Job en Transformers, en nog vijf A4’tjes vol met films en tv-series. Maar voor een leuke viral video van Famous Footwear maakt ze ook vrije tijd.

Shauna gaat in deze video met twee kids in een Toyota Sienna Minivan vanuit de suburbs naar de bekende schoenenwinkel. Normaal gesproken een saai ritje in een saaie auto, maar deze Minivan is voorzien van een 550 pk sterke V8-motor, hydraulische handrem en achterwielaandrijving. Wat volgt is het bekende recept van drifts, rokend rubber, donuts en slow motion beelden, maar ditmaal dus met een Minivan in de hoofdrol.

Liefhebbers van Minivans moeten ook eens de 1.029 pk sterke creatie van Bisimoto bekijken.

Video:  Minivan met 550 pk is leuk voor mama!

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

UGR Gallardo Stage 3 heeft geen kind aan een Veyron

UGR Gallardo Stage 3 heeft geen kind aan een Veyron

Dit is het verschil tussen een supercar en een hypercar

Dit is het verschil tussen een supercar en een hypercar