in

Mitsubishi Lancer Evo probeert te zigzaggen door verkeer

Een Mitsubishi Lancer Evolution VII probeerde op hoge snelheid door het verkeer te zigzaggen in New South Wales, Australië. De bestuurder nam veel te veel risico in het drukke verkeer en kon op een gegeven moment geen kant op.

Er stond een witte Opel Astra aan de kant van de weg geparkeerd en op de middelste rijbaan reed een blauwe Ford Fiesta. De Mitsubishi-bestuurder kwam vol gas aanvliegen en kon onmogelijk op tijd afremmen. Zijn enige optie was ertussendoor rijden, maar daar was absoluut geen ruimte voor.

De Mitsubishi botste vol op geparkeerde Astra en stuitert daarna op twee wielen tegen de Fiesta aan. Zowel de Ford als de Mitsubishi komen kort na de crash tot stilstand. De bestuurder van de Lancer Evo VII opent snel zijn deur en stapt uit, maar helaas wordt de video daarna afgekapt waardoor we niet weten wat er vervolgens gebeurde. Zou de bestuurder gevlucht zijn?

Via: Carscoops

Video: Mitsubishi Lancer Evo probeert te zigzaggen door verkeer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mashimarho BMW G82 M4

Mashimarho G82 M4: maken of kraken?

Klokje Rond - Volkswagen Golf GTI met 330.904 km

Klokje Rond – Volkswagen Golf GTI met 330.904 km