in

Mitsubishi Lancer Evo X got Wing!

Het Zwitserse J-Spec Performance is verantwoordelijk voor deze monsterlijke Mitsubishi Lancer Evo X. De Time Attack-raceauto komt uit in de Extreme 4WD klasse van het Italiaanse kampioenschap en in deze video zien we hem in actie op Adria Raceway.

Heel veel is er niet bekend over de J-Spec Performance Lancer Evo X, we weten dat hij een 6-speed sequentiële versnellingsbak heeft, een Tomei Expreme Ti Titanium uitlaatsysteem en als je goed kijkt zie je dat er ook wat aerodynamische wijzigingen zijn. Natuurlijk zouden we graag willen vermelden hoeveel vermogen de viercilindermotor inmiddels levert, maar daar hebben we niets over kunnen vinden.

Dat de auto succesvol is blijkt wel uit het feit dat de J-Spec Performance Lancer Evo X op een gedeelde eerste plaats staat in het Italiaanse kampioenschap. De J-Spec Lancer Evo X is nog niet zo extreem als het exemplaar van Tilton Racing Team, maar qua vleugel komt hij aardig in de buurt!

Video: J-Spec Performance Lancer Evo X

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

The-Mark-Webber-Flip

The Mark Webber Flip

Inhalen-via-Berm

Inhalen via de berm verloopt niet volgens plan