in

Moeder sloopt deur van Tesla Model X

In dit digitale tijdperk is het bijna niet meer mogelijk om iets verborgen te houden, zeker niet als het om onze onhandigheden gaat. Zo ook voor de moeder in deze video. Ze stopt met haar  Tesla Model X keurig op de oprit om haar kinderen te laten uitstappen. De Falcon-deuren van deze Tesla klappen omhoog en vormen dus een soort X. Het geheel van de auto wordt hierdoor iets breder maar dat valt niet echt op omdat ze boven de auto hangen.

De moeder besluit het waarschuwingssignaal te negeren en rijdt met haar deur open de garage in. Een slechte beslissing zoals je in deze video kunt zien, want de opengeslagen deur van de Tesla is net iets breder dan de garagedeur.

De deur is duidelijk verbogen en zal niet meer zo gemakkelijk sluiten, dure grap voor de verzekering en/of eigenaar van de auto. Gezien de andere auto’s in de garage zal ze er financieel misschien niet zo wakker van liggen. Balen zal ze des te meer.

Video: Moeder sloopt deur van Tesla Model X

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Zeldzame Lamborghini Veneno krijgt een uitgebreide poetsbeurt

Audi-RS5-vs-RS3-vs-S4-vs-RS4

Audi RS3 vs RS4 vs RS5 vs S4