in

Monteur schrijft 900 pk Toyota Supra compleet af

De wereld heeft weer een Toyota Supra Mk4 minder na een spectaculaire crash in Colorado. Volgens de Amerikaanse website The Drive was deze linksgestuurde Supra voor onderhoud bij Bespoke Motorsports, toen een monteur de legendarische sportauto meenam voor een testrit.

Tijdens die testrit werd de Toyota gespot door een liefhebber, die gelijk besloot de 900 pk sterke Supra te filmen met zijn telefoon. In de video zien we dat de bestuurder veel te abrupt op het gas gaat, waarna de achterwielen tractie verliezen en de auto uitbreekt naar rechts. Vervolgens verdwijnt de Supra even uit beeld, maar als hij weer in beeld komt zien we hem meerdere malen over de kop rollen en tot stilstand komen tegen een goederentrein.

Volgens de filmer werd de monteur, die geen gordel droeg, uit de Toyota gelanceerd. Wonderwel liep hij geen ernstige verwondingen op. De rode Supra daarentegen, met slechts 17,000 mijl (27,358 km) op de teller, is compleet verwoest en rijp voor de sloop. Hier kan zelfs Arthur Tussik niks meer van maken.

Video: Monteur schrijft 900 pk Toyota Supra compleet af

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dit is de straatlegale Ferrari 458 GT2 van Junior Strous

Dit is de straatlegale Ferrari 458 GT2 van Junior Strous

De Motorsport Crashes van 2023 week 1

De Motorsport Crashes van 2023 week 1