in

Morgan Aero Coupe vs Aston Martin V8 Vantage S

Car and Driver heeft een hele mooie special gemaakt met de Morgan Aero Coupe in de hoofdrol. Jethro Bovingdon bezoekt de Morgan fabriek, waar echt alles nog met de hand gemaakt wordt, en gaat met de Morgan Aero Coupe op pad door het prachtige landschap van Wales.

De Morgan auto’s hebben al jaren een uniek design en dat typische Britse karakter, het interieur is prachtig afgewerkt en combineert hedendaagse luxe met klassieke details. Onder die lange motorkap ligt een V8-motor van BMW, de atmosferische 4.8 liter motor produceert 367 pk en 500 Nm koppel. Met een gewicht van slechts 1250 kilogram is de Morgan Aero Coupe in staat om in 4.5 seconden naar 100 km/h te sprinten en een topsnelheid te halen van 273 km/h.

Car and Driver vergelijkt de Morgan Aero Coupe op het circuit ook nog even met de Aston Martin V8 Vantage S. De Aston heeft 430 pk maar weegt met 1610 kg bijna 350 kilogram meer. Beide auto’s koop je niet voor het serieuze circuitwerk maar het is leuk om ze in actie te zien, helemaal in 1080P.

Video: Morgan Aero Coupe vs V8 Vantage S

Morgan Aero Coupe vs Aston Martin V8 Vantage S

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *