in

Mosselman BMW M4 Competition haalt 310 km/h

Mosselman Turbo Systems is een Nederland bedrijf gespecialiseerd in, zoals de naam al zegt, turbo’s en ECU-remaps. In deze video van AutoTopNL zien we een BMW M4 met Competition Package welke door Mosselman onder handen is genomen.

De sportauto is uitgerust met een carbon fiber M-performance splitter, side skirts, kofferbak spoiler, Vorsteiner diffuser en een uitlaatsysteem van Akrapovic. Deze aanpassingen kun je door iedere tuner laten doen, waar Mosselman echt werk van heeft gemaakt zit natuurlijk onder de motorkap. De 3.0-liter zes-in-lijn is voorzien van aangepaste turbo’s, een nieuwe oliethermostaat en een grotere downpipe, hierna is de ECU gewijzigd en werd er 620 pk en 750 Nm koppel gemeten. Niet de sterkste M4 die we ooit gezien hebben, maar nog altijd een stijging van 170 pk ten opzichte van standaard.

Volgens AutoTopNL is de vermogensafgifte bijna hetzelfde als normaal, alleen hebben de turbo’s iets langer nog om op toeren te komen. Uiteraard werd de Autobahn bezocht en daar haalde de Bimmer een snelheid van 310 km/h.

Video: Mosselman BMW M4 Competition haalt 310 km/h

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Man staat op Lamborghini

Lambo-eigenaar gaat op de voorruit van zijn Huracán staan

Peugeot 308 GTI Arduini Corse

Peugeot 308 GTI van Arduini Corse