in

Motorrijder vlucht met 200+ km/h van politie op A27

In deze video, afkomstig van Wegmisbruikers, voegt een surveillanceauto in op de A27 richting Hilversum als er een KTM motorfiets voorbij komt vliegen. De surveillanceauto gaat in de achtervolging en na een meting komt de overschrijding uit 57 kilometer per uur, dat betekent invordering rijbewijs.

De surveillanceauto trekt met zijn sirenes de aandacht van de motorrijder en geeft hem een volgteken. De man lijkt in eerste instantie te volgen maar schiet er opeens vandoor en vlucht met meer dan 200 km/h over de snelweg. De man weet aan de politie te ontsnappen, mede omdat de meldkamer bepaalde dat de achtervolging gestaakt moest worden. Maar al is de motor nog zo snel, zijn kenteken achterhaalt hem wel.

Deze zaak kreeg dus nog een staartje, het rijbewijs werd alsnog ingevorderd en de motorrijder kreeg diverse bekeuringen en een verplichte cursus EMG opgelegd.

Video: Motorrijder vlucht met 200+ km/h van politie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW X6M G-Power

Met deze BMW X6M van G-Power trek je genoeg aandacht

BMW F90 M5 Nordschleife Lap

BMW F90 M5 klokt Nordschleife in 7:38.92 min