in

Need For Speed Camerawagens en Replica’s

De Need for Speed trailer hebben we inmiddels allemaal wel gezien, maar daarnaast zijn er nog diverse behind the scenes video’s. Vandaag krijgen we te zien welke replica’s er allemaal gebruikt zijn tijdens de Need For Speed film en welke auto’s gebruikt zijn om alle actie vast te leggen op film.

Het bedrijf verantwoordelijk voor de replica’s had de taak op 15 auto’s te bouwen in zes maanden tijd. Waaronder Koenigsegg Agera’s, een GTA Spano, Bugatti Veyron, Lamborghini Sesto Elemento, Saleen S7 en een McLaren P1. Compleet nep dus dat Need for Speed, al zullen de replica’s moeilijk van echt te onderscheiden zijn.

Wat dan wel weer frappant is, de auto’s in de film zijn bijna allemaal nep maar de camerawagens zijn allemaal echt. En het zijn niet de minste camerawagens, een Saleen Ford Mustang, een Audi S6, de bekende Mercedes ML63 AMG en zelfs een Ferrari 458 Challenge. Het is wellicht logisch, maar het voelt toch een beetje als de omgekeerde wereld.

Behind the scenes: Replica’s

Behind the scenes: Camerawagens

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tuned - 600 pk Hillclimb Truck

Tuned – 600 pk Hillclimb Truck

Tankslang te kort? Geen probleem voor deze Rus

Tankslang te kort? Geen probleem voor deze Rus