in

Nieuwe Honda Civic Type R Teaser

De nieuwe Honda Civic Type R wordt pas volgend jaar gelanceerd maar de Japanners zijn druk bezig om ons alvast lekker te maken, dat lukt ze aardig met deze teaser.

Het begon allemaal een jaar geleden met een concept waarvan men zei dat die een nieuwe VTEC Turbo motor bevatte, met een cilinderinhoud van 2.0-liter en een vermogen van meer dan 280 pk en 400 Nm koppel. CEO Takanobu kondigde gelijk aan dat de 2015 Civic Type R de snelste voorwielaangedreven auto op de Nordschleife moest worden. Geen misselijke doelstelling maar deze Type R ziet er ook niet misselijk uit, Honda means business!

Deze korte teaser schakelt tussen de reguliere Europese Civic en zijn hot hatch broertje zodat we een kleine glimp krijgen van het nieuwe model tezamen met wat heerlijke geluiden. Laten we hopen dat het productiemodel net zo extreem en luid is als Honda nu doet geloven.

Video: Nieuwe Honda Civic Type R Teaser

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 Onboards Parabolica van 1973 tot 2013

F1 Onboards Parabolica van 1973 tot 2013

Tom Coronel opnieuw in Dakar Rally

Tom Coronel opnieuw in Dakar Rally