in

Nieuwe Porsche 718 Cayman GT4 E-performance gespot op Goodwood!

Op het Goodwood Festival wat dit jaar plaats vond van 23 juni tot en met 26 juni worden veel nieuwe auto’s gespot/gepresenteerd, zo zagen we eerder al de Pagani Huayra Codalunga en de Meccanica.

In deze nieuwe video van Gumbal wordt er een Porsche 718 Cayman GT4 E-performance gespot. De Porsche laat een goed beeld zien van hoe de GT-klasse eruit kan zien in de toekomst met elektrische auto’s. In kwalificatiemodus moeten de twee elektromotoren zo’n 1.088 pk leveren. Een gemiddelde Carrera Cup-race duurt zo’n 30 minuten en dan levert de Cayman GT4 E-performance zo’n 612 pk. Al dit vermogen zit op de achterbanden omdat de elektromotoren op de achterwielen zitten.  

Tijdens het Goodwood Festival maakt de Porsche verschillende runs, tijdens een van deze runs vliegt hij bijna van de baan. Ondanks het verschrikkelijke geluid van de Porsche Cayman GT4 E-performance mogen de looks en de snelheid er wezen wat ons betreft. Zien hoe de elektrische raceauto van Porsche presteert op Goodwood? Check de video hier! 

Video: Nieuwe Porsche 718 Cayman GT4 E-performance

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

James may in ferrari fabriek

James May neemt een kijkje in de fabriek van Ferrari!

Onboardradio van Charles Leclerc tijdens crash in French GP

Onboard/radio van Charles Leclerc tijdens crash in French GP