in

Nieuwe video toont Michael B. Jordan crash met Ferrari 812 Superfast

Een paar weken geleden werd bekend dat de Ferrari 812 Superfast van Creed-acteur Michael B. Jordan betrokken was bij een eenzijdig ongeval. Destijds was de oorzaak van de crash niet bekend, maar nu is er een video opgedoken waarin te zien is hoe de 812 Superfast op de geparkeerde KIA botst.

De beelden laten zien dat er twee Ferrari’s naast elkaar door Hollywood rijden. De steigerende paarden lijken niet buitensporig hard te rijden, maar duidelijk is wel dat er op een gegeven moment flink gas gegeven wordt. De kont van de blauwe 812 Superfast breekt namelijk ineens uit waarna de Ferrari bovenop een geparkeerde Kia Niro klapt. Beide auto’s raakten hierdoor flink beschadigd.

De Ferrari 812 Superfast maakt gebruik van een 6,5-liter V12-motor die 800 pk naar de achterwielen stuurt. Zelfs met moderne hulpmiddelen is dat ontzettend veel vermogen om onder je rechtervoet te hebben. Iets wat Michael B. Jordan nu ook ondervonden heeft.

Video: Acteur Michael B. Jordan crasht met Ferrari 812 Superfast

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Klokje Rond – BMW 116d met 421.190 km

Bestuurder in Golf GTI mag na 4 mnd rijbewijs inleveren

Bestuurder in Golf GTI mag na 4 mnd rijbewijs alweer inleveren