in

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition vs R34 Skyline GTR V-Spec

Als je de twin turbo 2.6-liter RB26 zes-in-lijn in een 1999 Nissan Skyline R34 GT-R Spec-V opvoert naar 504 pk, betere remmen installeert, lichtgewicht wielen en nieuw rubber, kan de 20 jaar oude klassieker zich dan meten met de nieuwste Nissan GT-R?

Het Straight Pipes-kanaal kreeg de sleutels van een prachtige R34 GT-R V-Spec om te testen naast de nieuwste special edition van de R35 GT-R, waardoor ze de kans kregen om de overeenkomsten en verschillen te doorlopen.

Er zijn flink wat overeenkomsten tussen de twee GT-R’s, buiten de iconische Bayside Blue kleur. Beide hebben een twin turbo zescilinder onder de kap, beide hebben voor hun tijd geavanceerde vierwielaandrijving en op uiterlijk vlak zijn de overeenkomsten ook niet te missen.

Een winnaar kiezen is moeilijk, helemaal als je niet met beide Nissan’s gereden hebt, maar puur kijkend naar het uiterlijk is het moeilijk om die R34 GT-R te laten staan. Helemaal in deze kleur!

Video: Nissan GT-R 50th Edition vs R34 Skyline GTR V-Spec

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 Battle - Kubica vs Massa Japan 2007

F1 Battle – Kubica vs Massa Japan 2007

Deze Seat Leon heeft een 740 pk sterke VW R32-motor

Deze Seat Leon heeft een 740 pk sterke VW R32-motor