in

Nissan GT-R AMS Alpha 12 Review

De AMS Alpha 12 GT-R is geen onbekende hier bij Autostrada.TV, we hebben genoeg video’s gezien waarin de AMS Performance auto zijn spierballen laat zien in een rechte lijn. Maar dat is meer iets voor Amerikanen, wij willen weten hoe een auto met 1400 pk zich gedraagt op de openbare weg en op het circuit. Vandaag krijgen we daar antwoord op want Car and Driver heeft de Nissan GT-R AMS Alpha 12 meegenomen naar Willow Springs Raceway voor de allereerste review ooit!

Met een vermogensstijging van 855 pk is het duidelijk dat motor compleet verbouwd is. De 3.8 liter motor heeft nu een inhoud van 4.3 liter en de twee turbo’s die erop aangesloten zijn werden speciaal voor de GT-R ontwikkeld. Daarnaast bevat de motor een enorme lijst aan aftermarket onderdelen zodat de motor de enorme krachten aan kan. Verrassend genoeg is er aan de wegligging van de GT-R niet gesleuteld, terwijl het vermogen meer dan verdubbeld is.

Wil je weten hoe de AMS Alpha 12 GT-R zich staande houdt op het bochtige circuit van Willow Springs, check dan de video hieronder en vergeet je speakers niet.

Video: Nissan GT-R AMS Alpha 12 Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Met EasyDrift kan iedereen Driften

Met EasyDrift kan iedereen Driften

Nico Rosberg traint om de Bulls te verslaan

Nico Rosberg traint om de Bulls te verslaan