in

Nordschleife krijgt officiële promo

De Nordschleife is het meest magische circuit ter wereld, iedere kent de “Green Hell” en hij staat op de bucketlist van iedere autoliefhebber. Wij hebben hem inmiddels van onze lijst kunnen afstrepen, maar eenmaal geweest zijn we nog meer verslaafd geraakt aan de Nordschleife dan voorheen.

Het langste permanente circuit ter wereld meet 20.83 kilometer en telt 73 bochten. Het circuit baant zich een weg door de bossen van de Duitse Eiffel en kent een hoogteverschil van 300 meter. Sinds deze week heeft de Nürburgring een nieuwe eigenaar, nadat het eerder op een financiële ramp afstevende. De Duitse auto-onderdelenfabrikant Capricorn heeft het gehele complex – circuit, hotels, boulevard en attractiepark, gekocht voor 100 miljoen euro. Hiermee is de Nordschleife voorlopig gered, maar van dit bedrag moet ook nog eens 25 miljoen euro geïnvesteerd worden om te kunnen groeien.

Dit is hun meest recente poging om zichzelf aan de digitale burgers voor te stellen, middels een officiële promovideo voor de mensen die de Nordschleife nog niet kennen.
Via: BridgetoGantry

Video: Officiële Nordschleife Promo

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Time Attack Eindigt Niet Zoals Verwacht

Time Attack eindigt niet zoals verwacht

Porsche's achterwielbesturing nader bekeken

Porsche’s achterwielbesturing nader bekeken