in

Novitec 812 N-Largo maakt kabaal in Londen

Eind mei presenteerde de Duitse tuner Novitec hun N-Largo pakket voor de Ferrari 812 Superfast. Tijdens de introductie werden er twee exemplaren getoond, een rode en een parelwitte 812 Superfast. Laatstgenoemde is recentelijk gespot in Londen, waar hij een prachtig kabaal maakte.

In totaal zal Novitec slechts 18 exemplaren van de 812 Superfast ombouwen tot N-Largo. Dit parelwitte exemplaar, gebouwd voor een eigenaar uit het Midden-Oosten, heeft een lichtgewicht Inconel-uitlaatsysteem met katvervanger. In Europa niet legaal en bovendien te luid, maar in het Midden-Oosten bestaan deze reglementen rondom uitlaatsystemen blijkbaar niet of worden ze simpelweg genegeerd door de rijken.

Dat diezelfde rijken hun auto’s vervolgens in de zomer meenemen naar Londen, tja daar is weinig aan te doen. Wat wij overigens een prachtig kabaal vinden, kunnen andere mensen als verschrikkelijke overlast ervaren. Niet iedereen kan genieten van een V12 zonder dempers. Iemand die deze parelwitte Novitec 812 N-Largo van dichtbij meemaakte schreef; “the straight-through exhaust on this car was painfully loud.

Video: Novitec 812 N-Largo maakt kabaal in Londen

Novitec 812 N-Largo maakt kabaal in Londen

Wat vond je van deze video?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *