in

Novitec Torado Aventador liet zich ook horen bij Supercar Sunday

Volgens velen was de Novitec F12 N-Largo S de luidste auto aanwezig bij Supercar Sunday, maar er was nog een door Novitec onder handen genomen supercar aanwezig en die was ook niet bepaald stil. De Torado Aventador LP760-4.

Op het gebied van cosmetische aanpassingen heeft de Novitec Torado een tweedelige splitter gekregen, nieuwe side skirts, sterk gewijzigde diffuser en een flinke achtervleugel. Natuurlijk is alles van carbon fiber gemaakt.

Novitec voorziet de Lamborghini Aventador ook van een ECU-upgrade en desgewenst een nieuwe uitlaatsysteem, deze heeft er een van Akrapovic. Dankzij deze aanpassingen heeft de Aventador nu 760 pk, 10 pk meer dan een SuperVeloce.

Dat de Aventador een populaire afzetmarkt is voor uitlaatfabrikanten blijkt wel uit het feit dat Capristo, Armytrix, Rowen, Innotech en Akrapovic er uitlaatsystemen voor bouwen. De een nog luider dan de ander.

Video: Novitec Torado Aventador

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

2017 Honda Civic Type R Review

2017 Honda Civic Type R Review

Le Mans 2017 Toyota uitgeschakeld voor eindzege

Le Mans 2017 – Toyota uitgeschakeld voor eindzege