in

Novitec Tridente Maserati Quattroporte Krijgt 605 PK

De Maserati Quattroporte GTS is geen auto die je snel bij een tuner ziet staan, de vierdeurs luxe limousine is tenslotte van zichzelf al krachtig genoeg. Maar er zijn altijd mensen die 532 pk te weinig vinden voor een vierdeurs limousine en dus biedt Novitec nu de mogelijkheid om de Maserati Quattroporte GTS te voorzien van 605 pk en 820 Nm koppel.

Dankzij deze extra paardenkrachten kan de sedan in 4.4 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren en een topsnelheid van 318 km/h bereiken. Naast de GTS worden ook de minder krachtige modellen aangepakt waaronder de diesel uitvoering. Naast het extra vermogen heeft Novitec ook een subtiele bodykit van carbon fiber ontwikkeld voor de Quattroporte, die bevat een tweedelige splitter, een beschaafde achterspoiler en side skirts. De zwarte 22 inch velgen die zijn gemonteerd zijn eveneens verkrijgbaar voor de Ghibli.

Om de Novitec Tridente Maserati Quattroporte een passend rijgedrag te geven bij het vermogen ligt de auto 35 mm lager bij het wegdek. De verschillende opties zijn ook los te koop, de bodykit voor >€3120, de wielen voor €3980 en de motortuning begint bij €1290, alles exclusief belastingen.

Video: Novitec Tridente Maserati Quattroporte Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2014 - Belgian Grand Prix Highlights

Formule 1 2014 – Belgian Grand Prix Highlights

De krachtigste BMW M5 ooit gemaakt:  “30 Jahre M5” limited edition

De krachtigste BMW M5 ooit gemaakt: “30 Jahre M5” limited edition