in

Off-Road met twee McLaren 570 GT’s

De McLaren 570GT mag dan wel een zachtere versie van de 570S zijn met meer comfort en meer opslagruimte, het is nog altijd een extreem snelle supercar. Mike en Zac van GNARPM besloten om met twee 570GT’s te gaan kamperen in Lone Pine, een goede gelegenheid om uit te zoeken of er echt voldoende opslagruimte is aan boord van de McLarens.

Om bij de kampeerplek te komen moesten Mike en Zac ruim 11 kilometer over onverharde zandpaden rijden met de supercars. Het spreekt voor zich dat de 570GT niet ontworpen is voor dit soort wegen, maar dat maakt het nou juist zo leuk. Helemaal als het niet jouw auto is, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over steenslag en dergelijke.

Om het nog interessanter te maken installeerde het duo enorme LED-lichtbalken op de voorruiten van de 570GT’s zodat ze in het donker een epische nachtrit konden maken.

Video: Off-Road met twee McLaren 570 GT’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Subaru-WRX-STI-Type-RA-NBR-Special

Beelden van de snelste Subaru WRX STI op de ‘Ring

Tesla-Model-X-90D

Op de Rollenbank – Tesla Model X 90D