in

Official Trailer – Race for Glory: Audi vs Lancia

De epische strijd tussen Audi en Lancia tijdens het World Rally Championship in 1983 wordt verfilmd. Het gevecht tussen het wat ouderwetse Italiaanse team en het moderne Duitse team is een prachtig underdog-verhaal.

Deze nieuwe film krijgt de naam Race for Glory: Audi vs. Lancia en de verwachting is dat deze in 2024 in premiére gaat. In de trailer zijn de twee bazen van de teams te zien, Daniel Bruhl (Rush) en Riccardo Scamarcio (3 keer raden wie bij Audi of Lancia hoort). In de trailer zijn meerdere race-iconen te zien waarvan Walter Rohrl de meest voor de hand liggende is. Daarnaast zijn ook Stig Blomqvist, Michele Mouton en Markku Alen te zien.

De trailers heeft op moment van schrijven meer dan 200.000 weergaven in 5 dagen tijd, dus er is zeker sprake van een kleine hype omtrent de film. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar het resultaat!

Video: Official Trailer – Race for Glory: Audi vs Lancia

author avatar
Marc Redacteur
Autoliefhebber in hart en nieren waar snelheid en brute motorgeluiden het hart sneller van doen kloppen. Favoriete auto; Chevrolet Camaro, maar waardeert ook de sedans van BMW, Audi en Alfa Romeo.
Dit is de eerste Ferrari Purosangue van Nederland!

Dit is de eerste Ferrari Purosangue van Nederland!

Audi A4 bumperkleeft erop los op de A27

Audi A4 bumperkleeft erop los op de A27