in

Onboard BMW M3 GTR Coupe op Spa-Francorchamps

In de regen komen de echte coureurs naar boven drijven, daar worden de mannen van de jongens onderscheiden. In de regen moet een coureur 100% vertrouwen hebben in zijn auto en in zichzelf. Coureurs als Senna, Schumacher en Depailler konden in natte omstandigheden dansen met hun auto.

IKDB Motorsport-coureur Koen Bogaerts kunnen we ook als regenrijder bestempelen. De coureur reed onlangs op het legendarische Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps met zijn BMW M3 GTR Coupe en tijdens de tweede Supercar Challenge-race van het weekend kwam het met bakken uit de hemel. Bogaerts voelde zich duidelijk op zijn gemak in de BMW M3 GTR, vertrokken van P3 in de supersport divisie reed hij naar de kop van het veld om vervolgens, zonder ruitenwisser, het gevecht aan te gaan met enkele GT auto’s uit de hoogste klasse. Bekijk deze super gave video hieronder.

Video: Onboard BMW M3 GTR Spa-Francorchamps

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Video: Ferrari Enzo ZXX Rebuild

Ferrari Enzo ZXX Rebuild

Audi RS6 Sportmile R900 vs Lamborghini LP700-4 Aventador

Audi RS6 Sportmile R900 vs Lamborghini LP700-4 Aventador