in

Only in Japan: Mercedes SLS AMG Neon

Als er één land is waar de Neon en LED-rage nog in volle gang is dan is het wel Japan. Of het nou American Muscle Cars zijn, Lamborghini’s of een JDM; geen enkel merk is veilig voor deze Japanse stijl van tuning.

De SLS AMG is prachtig in zijn natuurlijk vorm, maar deze eigenaar vond dat zijn Mercedes nog wel iets extra’s kon gebruiken. In de voorbumper zijn stroboscopen gemonteerd, onder de auto is led-verlichting gehangen en binnenin zien we een rode neon gloed. Ook de vleugeldeuren en koelsleuven zijn omlijnd met led-verlichting en de ‘Ster’ van de Gullwing straalt alsof het de Knight Rider is.

Als ze het nou alleen bij het verlichten van het logo hadden gelaten, dan was het nog wel gaaf geweest. Maar dit, nee niet echt mijn ding.

Video: Mercedes SLS AMG Neon

Only in Japan: Mercedes SLS AMG Neon

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Nee ook niet echt mijn ding….
    Het zal wel bij de Japanse autocultuur horen gezien de vele “creaties” die er rondrijden en hier op Autostrada voorbij zien komen…

    En nog een reden denk ik is dat als je zo veel geld op je bank hebt staan en je van gekkigheid niet weet wat je er mee moet kun je dus ook een SLS AMG er helemaal mee verpesten…

    Ciao…!!

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *