in

Ook zonder ‘het trio’ maakt Top Gear prachtige video’s

Jeremy, James en Richard maken dan weliswaar geen deel meer uit van de Top Gear franchise, dat wil niet zeggen dat ze bij Top Gear geen prachtige autovideo’s meer kunnen maken. In deze video, voor het Top Gear Magazine, zien we de McLaren 675 LT, de Lamborghini Aventador SV en de Porsche 911 GT3 RS in het prachtige maar kletsnatte Lake District in het noordwesten van Engeland.

Men wil weten of deze drie kneiterharde supercars enigszins bruikbaar zijn in het ruige landschap van dit nationaal park. Toegegeven, het is niet zo vermakelijk als met ‘het trio’ en eigenlijk iets te kort maar de beelden de supercars in deze omgeving zijn werkelijk prachtig.

Toevallig of niet, deze video is op dezelfde locatie opgenomen als EVO’s Car Of The Year 2015 reportage en dat is een video die je absoluut gezien moet hebben!

Video: McLaren, Lamborghini & Porsche

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Onboard Ferrari 488 GTE Daytona

Glibberen met de nieuwe Ferrari 488 GTE op een nat Daytona

Best of Formula Drift 2015

Best of Formula Drift 2015