in

Op bezoek bij de meest exclusieve autoclub ter wereld

Ieder jaar tonen we jullie video’s van de jaarlijkse Supercars Owners Circle meeting. Een meeting waarbij de crème de la crème van de autowereld bijeenkomt, van moderne hypercars, zeldzame klassiekers, tot aan unieke one-offs.

Maar wat maakt deze autoclub zo bijzonder? Nou, om zelfs maar in aanmerking te komen voor deelname aan deze ultra-exclusieve groep hebben aspirant leden voor meer dan £5 miljoen aan auto’s nodig. Leden zijn dus niet een beetje rijk, nee ze zijn schatrijk en niet bang om hun kostbare bezittingen uit te laten op het circuit of een verlaten vliegveld.

Deze exclusieve broederschap van autoverzamelaars verzamelde zich dit jaar in het zuiden van Spanje en bezocht daar onder andere het Ascari Race Resort. Ollie Marriage van Top Gear Magazine kreeg eenmaal toegang tot de Supercars Owners Circle en laat ons zien waar deze gekke wereld om draait.

Video: Op bezoek bij de meest exclusieve autoclub ter wereld

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Opel Kadett GSI vs McLaren 720S

900 pk Opel Kadett GSI vs 1200 pk MCLaren 720S

BMW Z4 GT3 St Agatha

Jörg Weidinger op de limiet met Z4 GT3 op St. Agatha Hillclimb