in

Opel Kadett C Coupé V8 GT/R @ Unterfranken Hillclimb

Het is alweer twee en een half jaar geleden dat we de Opel Kadett C Coupé V8 GT/R van Risse Motorsport in actie zagen, tijd dus voor een nieuwe video van dit monster!

Tijdens de Unterfranken Hillclimb kwam Holger Hovemann in actie met zijn ‘Psycho 3’. Het was een van de laaste keren dat Holger met zijn auto in actie kwam want begin oktober crashte hij zwaar tijdens een hillclimb. De auto zal opnieuw opgebouwd worden maar het zal nog zeker een half jaar duren voordat hij weer in rijdende staat is, aldus Risse Motorsport op hun facebook pagina.

Psycho 3

De 600 pk sterke 5.7-liter V8-motor van Lotus is zoals te zien op de foto hierboven flink beschadigd, ook het Corvette ZR1 chassis waar de verbrede Opel carrosserie op rust is zwaar gehavend. Eeuwig zonde van zo’n mooie machine maar dat is het risico van de sport, helemaal als je zo hard over het parcours vliegt als deze Opel. Geniet daarom nog maar even van deze Opel Kadett in betere tijden met onderstaande video.

Video: Opel Kadett C Coupé V8 GT/R

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Land of Lake Cruiser

Met een Land Cruiser het ijs op, dat geeft problemen

Volkswagen Golf GTI Clubsport S Nordschleife Record

Volkswagen Golf GTI Clubsport S verbreekt eigen Nordschleife record