in

Opschakelen is blijkbaar een hele kunst in een supercharged Huracan

Famous Autosports bracht twee Lamborghini Huracan’s naar Shift-S3ctor Exotic Airstrip Attack voor een potje dragracen. Beide Huracan’s zijn voorzien van een door VF Engeneering ontwikkelde supercharger waardoor de V10 zo’n 806 pk levert, dat is 200 pk meer dan standaard. Logischerwijs accelereert de ‘raging bull’ hierdoor nog sneller en blijkbaar heeft de bestuurder daar wat moeite mee, hij is namelijk steeds te laat met opschakelen.

Je zou verwachten dat schakelen met flippers en zonder koppeling foutloos moet kunnen, maar in de eerste minuut van deze video zit de bestuurder steeds in de toerenbegrenzer. Zo moeilijk is het toch niet om op tijd aan die flipper te trekken? De reaguurders op YouTube zijn ook niet mild. BTW, koptelefoongebruikers opgelet!

“How hard is to shift with a paddle that you have to miss so many shifting points? Retard!”

“Can this guy not reach the shifter or something?” 

“Change that fucking gear”

“How the fuck is this retard hitting the Rev limiter everytime? If u cant pull a paddle then just keep it in auto, fuking imbecile”

“3 Words: Learn to Shift”

Video: supercharged Lamborghini Huracan

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E36 M3 hoor je door heel finland

Deze BMW E36 M3 Rallyauto hoor je door heel Finland!

Pagani Huayra BC

Pagani Huayra BC zoekt het circuit op