in

Pagani nu ook verkrijgbaar in USA

Ieder jaar komen er tientallen nieuwe autofabrikanten die allemaal claimen een ongekende supercar te gaan bouwen, maar nadat het prototype eenmaal gelanceerd is hoor je er vaak niets meer van. Pagani behoort tot een selectief rijtje nieuwe merken die wel succesvol zijn, en hoewel de Huayra alweer uit 2011 stamt is hij nieuw in Amerika.

Tot voor kort waren Pagani’s namelijk niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten, of je moest een exemplaar laten overvliegen. Dat hoeft nu niet meer want Pagani heeft haar eerste dealership geopend in Beverly Hills. Daarnaast komen er ook vestigingen in San Francisco, Dallas, Greenwich en Miami.

Blijkbaar is dit een zeer lucratieve zet voor het bedrijf, Pagani maakte bekend dat 40 procent van alle auto’s die tot dusver verkocht zijn bedoeld zijn voor de Amerikaanse markt. Die aantallen kunnen alleen maar toenemen nu het merk zich ook in dit land vestigt. Om de komst van Pagina in de USA wat aandacht te geven hebben ze onderstaande video gemaakt.

Video: Pagani nu ook verkrijgbaar in USA

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Renntech SLS AMG Black Series

Renntech SLS AMG Black Series

Pagani Zonda Revolucion is het beest der beesten

Pagani Zonda Revolucion is het beest der beesten