in

Parkeerbediende botst met LaFerrari tegen scooters

In Monaco overhandigde de eigenaar van een blauwe LaFerrari zijn sleutel aan een parkeerbediende om zijn kostbare hypercar op te halen. Maar die reed er vervolgens mee tegen een rij geparkeerde scooters aan.

Spotter G-E Supercars stond net op de juiste plek te filmen en daardoor zien we hoe de parkeerbediende de auto netjes aan de kant parkeert als de eigenaar en zijn gezelschap arriveren. We horen dat de V12-motor nog draait en even later begint de LaFerrari vooruit te rollen. De bediende springt wanhopig terug in de auto en trapt op de rem, maar kan niet voorkomen dat de hypercar een paar scooters ramt.

De eigenaar ziet het allemaal gebeuren en is logischerwijs behoorlijk boos. Op beelden die zijn gemaakt van de Ferrari in Monaco na de botsing, zien we dat de voorbumper verschillende krassen en beschadigingen heeft. Op het oog valt het nog mee, maar in deze prijscategorie is schadeherstel zeker niet goedkoop.

Via: Carscoops

Video: Parkeerbediende botst met LaFerrari tegen scooters

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Vergissen is menselijk, als een laaggeschoolde randdebiel reageren met “Are you effing stupid?!”, is dat niet.

    __ Also, let’s not forget dat al die ogen en camera’s heel veel druk op het menselijk brein zetten, waardoor bepaalde functies minder goed gaan functioneren.

Reageer op deze video

Hoe begin ik aan mijn auto zelf onderhouden?

Renault Megane stofwolk Schwedenkreuz

Renault Megane veroorzaak grote stofwolk in Schwedenkreuz